Atelier507
0726 310 812 office@atelier507.ro

Revista Casa Lux- Amenajare practică, pariu câștigat

  • test :

<<Tot ce alegi pentru o amenajare trebuie să îți contureze personalitatea, să îți reflecte stilul de viață, pentru că acasă este locul unde te încarci cu energie la sfârșitul fiecărei zile>> Bogdan Bănică

”Atunci când îți cumperi un apartament nemobilat și vrei să te asiguri că nu faci investiții greșite în amenajare, cea mai înțeleaptă decizie este să apelezi la un specialist. La această concluzie au ajuns și gazdele noastre, iar rezultatul este pe măsura așteptărilor.

Piesele de mobilier din întreaga casă sunt realizate la comandă, pe măsura spațiului disponibil, de Atelier 507. Parchetul este de la Epa Floors.

Ne aflăm în cartierul rezidențial Greenfield, din Băneasa, acasă la o tânără familie, cu doi copii. În urmă cu ceva timp, cei doi soți și-au cumpărat acest apartament, care la momentul respectiv era finisat, dar nemobilat. Și pentru că nu știau în ce direcție să meargă și de unde să înceapă, au apelat la designerul Bogdan Bănică de la Atelier507 iar totul a devenit mult mai ușor. Pornind de la dorințele și preferințele proprietarilor, Bogdan a conceput o amenajare cu accente nordice și a urmărit foarte mult eficientizarea spațiului.

Rezultatul este un apartament practic, unde fiecare centimetru pătrat a fost exploatat.

<<Atunci când vorbim de o amenajare interioară, trebuie în primul rând să maximizăm funcționalitatea fiecărui centimetru pătrat al spațiului, iar după aceea să îmbrăcăm soluțiile găsite într-un concept complet și estetic. Acesta este pariul pe care doresc să îl câștig împreună cu echipa mea odată cu fiecare proiect de amenajare>> ne spune Bogdan Bănică.

Culorile și texturile joacă un rol important în orice amenajare, motiv pentru care Bogdan le-a ales cu mare grijă, adaptându-le dimensiunilor spațiului disponibil. În cazul de față a optat cu preponderență
pentru culori calde și materiale care reflectă lumina, pentru a da profunzime spațiului, la dorința proprietarilor.

<<Variante cromatice și materiale sunt multe, totul ține de cât de departe te poate duce imaginația. Iar dacă timpul nu te ajută, iar creativitatea nu este punctul tău forte, apelează la un designer. Acesta te
va ajuta să definești nevoile și stilul pe care îl dorești, iar astfel eviți să irosești timp și bani pentru o lucrare care la final nu va arăta așa cum ți-ai imaginat. Important este să definești conceptul și bugetul de la început>> conchide Bogdan. ”

TEXT: GEORGIANA MITRAN

FOTO: SORIN IACOB

COMMENTS

Just say Your opinion.

  • Alice Duty

    3 ani ago

    Proin sit amet dui est. Proin vitae lectus aliquet, vehicula lacus sed, fermentum massa. Morbi eleifend sapien orci, vitae imperdiet ante facilisis sit amet.

    Reply
YOUR COMMENT