Atelier507
0726 310 812 office@atelier507.ro
Atelier507

Prin creativitate si realism, obtinem maximum din potentialul spatiului tau.

Suntem Atelier507, birou de arhitectura si design interior cu servicii complete.

VEZI PROIECTE
153+ CONTRACTE 33% REZIDENTIAL 23% RETAIL 21% HORECA 14% OFFICE 9% MEDICAL
Creativi şi puşi pe fapte!

Detalii din proiectele noastre

Fie că vorbim despre un design industrial, clasic, contemporan, scandinav, cu accente de culoare sau în tonuri neutre, un lucru este cert: fiecare persoană care ne trece pragul, primește ce își dorește.

Suntem încântaţi să împărtăşim cu tine câteva dintre proiectele noastre!

Ne asigurăm pe tot parcursul proiectului că suntem pe direcția potrivită. Ne consultăm, cerem feedback și suntem transparenți cu tine, în așa fel încât tu să deții controlul de la început până la sfârșit.

Te invitam sa arunci o privire peste cateva dintre proiectele realizate de a lungul timpului

Echipa noastra

Manager General

ARH. BOGDAN BĂNICĂ

Arhitect Senior

ARH. ANDREI BĂNIŞOR

Arhitect Senior

ARH. MARIUS SÎRBU

Manager Departament Rezidenţial

ARH. TRAIAN HULEA

Arhitect Junior

ARH. IOANA TONIŢA

Rossi

Ce spun altii despre noi

„Când începi un proiect, ești stresat că nu știi dacă va <<arăta bine>> la final, dacă va plăcea. Ei sunt cei care mi-au demonstrat că, la final, întotdeauna place! Idei frumoase, oameni buni, o echipă unită.”

Jean Vlad

„Am lucrat cu echipa de arhitecți de la Atelier 507 pentru amenajarea apartamentului de patru camere în care urma să locuim 2 adulți și 2 copii, dintre care unul nou-născut. Tema pe care ne-au propus-o a fost una foarte potrivită din punct de vedere estetic și funcțional, execuția amenajării s-a desfășurat lin, iar comunicarea între noi și echipa de arhitecți a decurs minunat.”

Mihaela Toma

”Drumul a fost scurt și din fericire cu puține modificări. Nouă ne era clar care e direcția în care trebuie să evolueze Băcănia Veche după 6 ani de look old-style, adică așa cum ne doream pentru început, iar Atelier507 a pus mai întâi pe hârtie si mai apoi chiar și pe pereți exact dorințele noastre: o băcănie cu aer mediteranean, cu influențe provencale și grecești, funcțională și prietenoasă în ciuda spațiului absolut limitat pe care îl avem la în Barbu Văcărescu 49. Recunosc că dacă n-ar fi făcut și implementarea proiectului am fi fost și acum în șantier!”

Marius Tudosiei

”Relocarea birourilor este un proiect complex care implică bani, timp și efort mai ales când necesită lucrări masive de amenajare și achiziții de mobilier. Pentru noi alegerea Atelier507 și respectiv colaborarea cu Bogdan Bănică și Andrei Bănișor a fost cel mai bun lucru pe care am putut să-l facem. Cu ajutorul lor am reușit să ne încadrăm într-un interval de timp scurt în care ei au preluat toată partea de arhitectură, conducerea proiectului, alegerea materialelor și ne-au oferit suport în negocierea cu furnizorii. Pentru toți cei care își doresc o tranziție lină de la o locație la alta, le recomand cu căldură să apeleze la Atelier507.”

Norbert Cserni

Pe parcursul timpului, am înțeles foarte bine sensul zicalei „cine se-aseamănă se-adună”. Avem norocul să lucrăm cu o serie de clienți și parteneri foarte deschiși și implicați. Iată doar câțiva dintre ei.

Clientii nostri

[formidable id=1]