Atelier507
0726 310 812 office@atelier507.ro

Suntem Atelier507, birou de arhitectură și design interior cu sediul în București. Din 2011, prin creativitate și realism, obținem maximum din potențialul spațiului tău, fie că este vorba despre locuința personală sau despre un proiect comercial.
Creativi şi puşi pe fapte!

Cine suntem

Atelier507 înseamnă specialiști arhitecți cu 48 de ani de experiență cumulată, dar și o echipă unită de colaboratori, care ne ajută să livrăm proiecte complexe și complete

8672 mp amenajati 129 locuinte transformate 11 ani de experienta 7 Arhitecti

Ce presupune serviciul de ARHITECTURĂ şi DESIGN INTERIOR?

Identificăm nevoile business-ului tău, pentru a putea comprima toate informațiile într-un concept personalizat menit să crească performanțele angajaților, fluxul clienților și recognoscibilitatea brand-ului. Te ajutăm să găsești cea mai bună variantă de design interior pentru business-ul tău, având la îndemână toate instrumentele necesare realizării unui proiect complet și fezabil. Parcurgem toate etapele necesare identificării dorințelor și nevoilor tale de design interior.

Echipa noastra

Manager General

ARH. BOGDAN BĂNICĂ

Arhitect Senior

ARH. ANDREI BĂNIŞOR

Arhitect Senior

ARH. MARIUS SÎRBU

Manager Departament Rezidenţial

ARH. TRAIAN HULEA

Arhitect Junior

ARH. IOANA TONIŢA

Rossi

Pe parcursul timpului, am înțeles foarte bine sensul zicalei „cine se-aseamănă se-adună”. Avem norocul să lucrăm cu o serie de clienți și parteneri foarte deschiși și implicați. Iată doar câțiva dintre ei.

Clientii nostri

[formidable id=1]