An: 2015

Suprafață amenajată: aproximativ 1850 mp

Rezultate maxime cu un buget mic

Un hotel de trei stele, situat în stațiunea Saturn, pentru care s-a dorit o reamenajare a recepției și a 110 camere din cele aproximativ 300. Practic a fost un proiect făcut în două etape: prima amintită anterior, de care ne-am ocupat noi și a doua pentru camerele rămase, pentru decorarea cărora a fost folosit același proiect.

Provocarea cea mai mare a fost aceea de a reuși să facem o redecorare și un proiect de mobilier ușor diferit față de steorotipul specific unei camere de hotel, pentru o suprafață mare și cu un buget mic.

Pentru amortizarea costurilor, am făcut o licitație către mai mulți producători de mobilă, reușind astfel să obținem cele mai bune oferte pentru bugetul alocat.

În camere, din punct de vedere cromatic, am redat o atmosferă vie, mizând pe culori complementare și lemn, fără să aglomerăm spațiul, folosind strict piesele de mobilier necesare.

În cazul recepției, am luat volumetriile, formele geometrice prezente pe tavan ca fiind un avantaj și le-am transformat inserând bandă led în structură. Am reușit să folosim spațiul la un potential maxim, recepția devenind o suprafață mare și proeminentă.

 

Întreabă arhitecții

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.