An: 2015
Suprafață amenajată: 72 mp

Inspiraţie din natură şi o explozie de culoare

 

Un apartament cu un număr de 3 camere, transformat cu un buget de 10.000 Euro.

Localizat în complexul rezidenţial Greenfield, finisat complet la preluare şi cu un spaţiu destul de generos, tânărul cuplu care urma să locuiască în el îşi dorea un plus de culoare şi stil într- un spaţiu care să satisfacă toate nevoile lor şi care să îi reprezinte.

Bucătăria şi living-ul au devenit un open space, cele 2 dormitoare existente le-am unit într-unul singur, reuşind astfel să facem loc pentru un dressing room. Pentru că lumina artificială joacă un rol important într-o amenajare, punând în valoare obiectele de decor, am decis să intervenim într-o mică măsură şi asupra instalaţiilor electrice, putând apoi să poziţionâm cum ne-am dorit corpurile de iluminat.

Am păstrat parchetul cu care era deja finisat apartamentul , am reîmprospătat vopseaua pereţilor cu o lavabilă de o calitate premium şi în cea mai mare parte a proiectului ne-am axat strict pe decorare, tot mobilierul fiind făcut custom. Am înlocuit faianţa din baie şi din bucătărie cu un parchwork în stil marocan pentru un plus de culoare.

În trei săptămâni de la începerea proiectului, tânărul cuplu s-a putut muta în casa nouă, care vorbeşte despre pasiunea lor pentru călătorii începând de la mobilierul simplu inspirat din natură, continuând cu cele câteva accente meditaraneene şi ajungând până la canapeaua în stil minimalist şi cu un puternic impact vizual. Toate acestea au fost puse cap la cap, formând un spaţiu liber, menit să îi poarte spre relaxare , spre atmosfera şi liniştea din natură.

Întreabă arhitecții

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.