Atelier507
0726 310 812 office@atelier507.ro
INTERIOR

Project Management

AMENAJARE SPA-HOTEL GABRIELA

Transformarea unui hotel de tranzit într-unul de 4 stele

Început în 2011 ca o amenajare a restaurantului din acea vreme al hotelului, proiectul a devenit apoi unul de extindere şi redesign complet, într-un concept unitar.

Modificările aripii existente includ reamenajarea recepţiei, crearea unei săli de conferinţe şi a unui SPA plus transformarea vechii săli de evenimente într-un restaurant elegant.

Pentru SPA am urmărit să creăm un spaţiu armonios cu finisaje şi dotări ridicate la cele mai înalte standarde. Specific unui astfel de spaţiu, am ales culori şi materiale naturale cu accente minerale, care să aducă ideea de apă şi relaxare. Un punct important au fost echipamentele şi dotările de terapii  ale SPA-ului, care trebuiau să fie parte din estetica dorită, formând împreună cu restul elementelor un tot unitar.

Aripa nouă este creată de noi şi înseamnă 3 etaje de camere noi , spaţioase şi elegante, cu finisaje naturale: lemn, travertin, marmură, piele. Majoritatea obiectelor de mobilier şi decoraţiuni au fost realizate pe comandă, conform conceptului creat de noi.

Am lucrat pe etape, de-a lungul a 4 ani, transformând micul hotel de tranzit într-unul de nivel de 4 stele, apreciat de turiştii din toate colţurile lumii care îi trec pragul în vizita lor spre Maramureş.

An

2011

Locatie

VIŞEU DE SUS

Categorie

SPA-HOTEL

SHARE PROJECT
  • An : 2011
  • Locatie : VIŞEU DE SUS
  • Categorie : SPA-HOTEL
  • Arhitect :