Cine suntem

Suntem Atelier507, birou de arhitectură și design interior cu sediul în București. Din 2011, prin creativitate și realism, obținem maximum din potențialul spațiului tău, fie că este vorba despre locuința personală sau despre un proiect comercial.

Creativi şi puşi pe fapte!

Descoperă proiectele noastre!

La ce să te aștepți de la noi

Servicii complete de design interior

Suntem arhitecți specializați în design interior. Te poți baza pe noi de la o simplă evaluare a spațiului tău până la implicarea 100% în a-l transforma complet, cu ajutorul colaboratorilor și partenerilor noștri de cursă lungă.

Proiecte coerente și reale

Designul interior nu înseamnă doar o imagine frumoasă și atât. Noi te ajutăm să implementezi ceea ce îți prezentăm, ținând cont de bugetul, nevoile și dorințele tale. Proiectele pe care ți le arătăm sunt mereu realizabile în totalitate.

Procese bine puse la punct

Ne asigurăm pe tot parcursul proiectului că suntem pe direcția potrivită. Ne consultăm, cerem feedback și suntem transparenți cu tine, în așa fel încât tu să deții controlul de la început până la sfârșit.

În ce credem

Flexibilitate

Ne ferim de șabloane și rutină. Credem în soluții personalizate, la fel ca în frumusețea și unicitatea fiecărui spațiu și a fiecărui proiect.

Design coerent

Proiectele noastre nu rămân doar la stadiul unor randări digitale, ci devin realitate.Prin designul coerent, urmărim permanent să aliniem așteptările clienților cu potențialul și destinația spațiului.

Eficiență

Suntem eficienți, pentru că ne asigurăm că îți înțelegem dorințele și așteptările până în cel mai mic detaliu. Avem procese bine puse la punct, deci putem livra mai rapid, la standarde ridicate și cât mai aproape de ce îți dorești, chiar de la prima propunere.

Etică

Suntem 100% transparenți în relația cu tine. Ne respectăm munca, la fel cum respectăm timpul și resursele clientului.

Perseverență

Transformăm mereu „nu se poate” în „am făcut”. Venim cu soluții reale și practice, fără compromisuri.

Pasiune

Pasiunea cu care lucrăm reprezintă motorul cu care ducem la bun sfârșit orice proiect. Avem încredere în alegerile noastre și te surprindem doar în mod plăcut.

Echipa Noastră

arh. Andrei Bănişor

Arhitect Senior

arh. Bogdan Bănică

Manager General

arh. Cristina Stanciu

Arhitect Junior

arh. Ioana Toniţa

Arhitect Junior

Lavinia Gherghina

Asistent Manager

arh. Marius Sîrbu

Arhitect Senior

arh. Traian Hulea

Manager Departament Rezidenţial

Acesta poţi fi tu!

Trimite CV- ul tău!

Atelier507 înseamnă specialiști arhitecți cu 48 de ani de experiență cumulată, dar și o echipă unită de colaboratori, care ne ajută să livrăm proiecte complexe și complete

Ţi-a plăcut de noi? Vrei să fim parte din proiectul tău de amenajare?