An: 2012

Suprafață amenajată: 450 mp

Un club- o poveste de film hollywoodian

Coyote Ugly a fost printre primele proiecte onorate de noi, echipa Atelier507.

Situat în subsolul unei clădiri existente, acest club a fost amenajat de la zero, conform indicațiilor primite din America.  În crearea design-ului  am urmărit să-i purtăm, pe cei care urmau să-i treacă pragul, în filmul american Coyote Ugly,  acesta fiind și conceptul  în jurul căruia a fost înființată franciza.

Am avut câteva direcții clare pe care era necesar să le respectăm:  să existe un bar cât mai lung, să existe o reclamă cu Coyote Ugly frontal și cât mai mare, iar întreaga zonă să fie împărțită în două- ring de dans și zona de mese.

Cea mai mare provocare a fost chiar această optimizare a zonelor, astfel încât să obținem cât mai mult spațiu pentru bar, un loc suficient pentru mese, iar totul să fie ambalat într-un design plăcut, omogen și functional.

O piesă principală din punct de vedere decorativ, este steagul Americii amplasat la intrarea în club, realizat chiar de noi din 300 metri liniari de lanț  de motocicletă, sudat pe o foaie de tablă și vopsit cu aerograful.

Dat fiind faptul că a fost printre primele interioare din România care s-a bucurat de un design industrial, evident au existat numeroase piese unicat la vremea respectivă și de negăsit la noi în țară. Printre ele cele mai impunătoare sunt: pisoarele prezentate sub forma unor buze roșii, materialele naturale precum cărămida, lemnul nu foarte bine finisat, metalul, stâlpii de beton vopsiți neglijent, butoaiele situate pe centrul localului și mesele construite pe un cadru de țevi sudate.

Proiectul Coyote Ugly a fost cu siguranță o provocare pentru începuturile noastre în domeniu și totodată un start spre noi orizonturi și percepții în materie de design interior în România.

 

Întreabă arhitecții

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
    Accesați acest link pentru vizualizarea Politicii de Confidențialitate