An: 2014
Suprafață amenajată: 130 mp

Spațiu generos? Prea multe posibilități? Focus pe design masculin și simplitate

Proiectele din zona rezidențială sunt mereu speciale; niciunul nu seamănă cu celălalt. O casă sau un apartament este oglinda celui care o locuiește, așa că ea trebuie să reflecte personalitatea, gusturile, preferințele și stilul de viață ale proprietarului său.

Așa s-a întâmplat și în cazul acestui apartament din Constanța, pentru care proprietarul și-a dorit un design deschis, tineresc, dinamic, modern, dar și practic.

Am ales doar mobilă făcută pe comandă, cu o masă unicat proiectată chiar de către noi și executată de partenerii noștri. În privința materialelor folosite, am optat pentru unele clasice: paluri, lemn masiv, pe alocuri inox. Linia masculină și simplitatea sunt susținute și de culorile alese, în general tonuri de gri cu mici accente de culori mai puternice cum ar fi roșu.

Într-un spațiu ca o coală albă – care te provoacă prin nenumăratele posibilități pe care le ai –, am menținut o direcție clasică, clară, axată pe funcționalitate, cu un design care să pună în valoare volumetriile spațiului.

 

Întreabă arhitecții

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
    Accesați acest link pentru vizualizarea Politicii de Confidențialitate