An: 2014
Suprafață: 300 mp interior + 250 mp terasa

Restaurant amenajat la interior și exterior cu buget minim, în 2 luni? Provocare acceptată!

Hacienda Del Sol, un restaurant cu specific spaniol, trebuia să reflecte atmosfera și stilul iberice prin intervenții minime atât asupra terasei, cât și a interiorului locației. Și aici am apărut noi.
Prin mobilierul personalizat – mesele realizate pe comandă – cu intarsii florale specifice, prin traforurile din MDF de asemenea cu motive iberice, dar și prin tavanul iluminat într-un mod distinct, am redat atmosferă vibrantă și colorată a Spaniei bătute de soare.

O provocare a fost realizarea bucătăriei deschise în interiorul restaurantului și, implicit, realizarea unui sistem de evacuare a aerului viciat. Am rezolvat această provocare prin construirea unei suflante cu aer cald, care formează un perete invizibil și nu permite astfel mirosurilor să iasă din zona dedicată bucătăriei.

Printr-o intervenție minimă asupra terasei, în așa fel încât să optimizăm pe cât posibil bugetul – finisaje aduse pereților, adăugarea ceramicii colorate în cazul fântânii etc. –, am încheiat în două luni reamenajarea completă a restaurantului din Constanța. Misiune îndeplinită!

Întreabă arhitecții

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
    Accesați acest link pentru vizualizarea Politicii de Confidențialitate