An: 2011
Suprafață amenajată: 100 mp

Amenajare la cheie pentru un client care și-a dorit stil și eleganță

Se întâmplă uneori ca un client să știe de la început până la sfârșit ce își dorește. Există și situații în care ți se lasă cheia unui apartament și câteva informații despre cel care va locui acolo. Iar de-acolo, proiectul devine responsabilitatea ta absolută. În al doilea caz ne-am aflat în 2011, cu amenajarea acestui apartament destinat unei proaspete absolvente de studii universitare, ce urma să se reîntoarcă în România.

Așadar, am mers pe un design modern, cu materiale de foarte bună calitate. Holul a fost transformat și făcut mai fluid, rotunjind pereții și dând un plus de personalitate dulapului printr-un tapet cu elemente grafice.

Bucătăria are mobilă din lemn masiv, cu blaturi din coriandru. Masa este concepută ca o insulă foarte lungă, care se sprijină doar pe un picior și pe stâlpul de rezistență al blocului. Tot în această zonă regăsim plita și hota, care lasă senzația că este de fapt o lampă aprinsă. Pe unul dintre pereții din zona de dining am folosit o ceramică specială care reproduce rugina, pentru un plus de personalitate și eleganță.

În dormitor, avem un tapet belgian cu fir de mătase, cu trei lămpi poziționate în așa fel încât să încadreze cele trei rame de pe pereți și să devină obiecte de decorațiune în sine. Cea de-a patra lampă este concepută special încât să își regleze lumina în funcție de modul în care apeși pe suportul ei.

Un proiect de anvergură, predat la cheie, folosind materiale de foarte bună calitate.

Întreabă arhitecții

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
    Accesați acest link pentru vizualizarea Politicii de Confidențialitate