Timesquare by Cellini – Mall Promenada


An: 2013
Suprafață amenajată: 70 mp

Coordonare la secundă în cazul amenajării unui magazin de bijuterii dintr-un mall bucureștean

Timesquare, brand de bijuterii care aparține celor de la Cellini, ne-a adus toate provocările unui magazin amenajat în cadrul unui mall care se deschidea chiar în perioada respectivă: nevoia de coordonare perfectă, lucru contra-timp, adaptare la un spațiu aflat încă în lucru.

La nivel de concept, focusul a fost crearea de trasee în interiorul magazinului pentru ca oamenii să se poată plimba fără să întâmpine obstacole sau să se lovească unii de ceilalți. Produsele au fost plasate în centrul atenției prin realizarea unor turnuri, spații modulare în care au fost expuse bijuteriile, variantă pe care am ales-o în locul creării unui spațiu singular în care să fie puse toate produsele.

La nivel tehnic, am fost condiționați și de deschiderea oficială a mall-ului, ceea ce ne-a pus în situația de a ne adapta permanent la condițiile întregului spațiu.
Împreună cu partenerii noștri de la Hippos, care au preluat partea de concept de amenajare, am dus la bun sfârșit amenajarea Timesquare în nu mai mult de 3 săptămâni.

Întreabă arhitecții

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
    Accesați acest link pentru vizualizarea Politicii de Confidențialitate